tisdag 13 maj 2008

CAIRN I VÄST


Jag vill börja med att tacka alla som hjälpte mig under helgen, ni var fantastiska!!!



Vi hade en underbar dag med vackert väder och trevlig miljö. Lilla Sally som är på foder gjorde en kanon insats med mycket goda resultat, jag var enormt glad att se hur fint hon har utvecklats och hur lung och stabil hon var, Ni har gjort ett kanon jobb med henne!


Swebreeze Mercciless Madam Mim


Sen hade vi väl dagen höjdpunkt lilla Moa som skulle gå barn med hund, vilken hund hade vi då som var minst dragig jo gamlingen Bobby fick visa Moa hur det skulle gå till i ringen, att han såg ut som urax gjorde inget då man bedömmer hur bra hunden visas.


Moa gjorde en strålande insats och hela publiken fick sig ett gott skratt når Bobby gick och Moa sprang efter vänd mot publiken och hennes kommentar var Ojojoj!!!






Moa visar

Olsåkers Edvin "Bobby"

Med mamma Johanna

som assisterar.

Vinnare var ju lilla Kristine som nu börjar bli lite av en veteran i sammanhanget hon är otroligt duktig lyhörd för hunden och lyckas ständigt parera innan hunden gör nått den inte ska fin kontakt och stenkoll på vart dommaren befinner sig i ringen! Givetvis var hon vinnaren i år med!!


Kristine och

Olsåkers Ivan








När det var dax för lunch dukade vi upp långbord av alla trimmbordet och vi va väl 10-15 personer som satt ner och åt och skrattade ihop, otroligt trevligt!



Jag vill även passa på att ge Ewa Södervall dagens dommare berömm för hennes jätte fina insats hon berättade varför hon placerade hundarna som hon gjorde och det var ett sant nöja att ställa för henne!!



Vi ställde även upp med en uppfödargrupp bestående av James, Molle, P.G, och Electra det tog ett tag innan vi fick ordning på gruppen men tillslut stod dom riktigt fint!!



När dagen sen väl var slut var det ett trött men glatt gäng som begav sig hemmåt tror inte det var nån som inte rasade i säng den kvällen varken två eller fyrbenta!


Ett stort tack till min älskade man, Jess som var dagens fotograf, och tog över 700 bilder!!


Inga kommentarer: