måndag 21 juni 2010

midsommar






Oj ojojoj vad tiden går fort!!




Tycker inte det var längesedan marken var täckt av meter hög snö och valparna låg tyst och snällt i lådan.

Men nu är sommaren här och tro det eller ej men det verkar som vi kommer få en fin midsommar, själv kommer jag tillbringa denna högtid i Danmark i goda vänners lag!!! Så fiffigt att världs utställningen är samtidigt :)

Vi har nu legat i hårdträning här hemma vovvarna tycker nog att matte fått spelet liggar nog mer u.s marine traning center än något annat här har vi kört klövjeväska, kavaljetti, cykling, vikt maschetter och gud vet vad. (givetvis har inte allt skett samtidigt och givetvis har det varit vilodagar) Sen har varje kväll avslutats med en underbar massage tyvärr inte på mig utan på vovvarna ååh va dom har tykt om detta stått på kö för att bli masserade. Det ahr varit otroligt spännande att följa deras utveckling under detta träningsprogram. Sen har hundarna tyckt att det var göööör skoj alla har sina egna personliga favorit göromål!

Kavaljettin var speciellt rolig när vi körde första gången Sassa som har ett bra steg och lyfter fint på sina fötter skritta och trava så fint över sen kom dunderklumparna james molle och p.g HAHAHAHAAHAH!!! det sluta med att köket såg ut som om nån spelat plockepinn med jätte stickor!!

Senaste upptäckten har varit en rasthage bara 15 min hemifrån tänk att man bott här i fem år och inte haft en aning om den tycker att man har utforskat alla vägar som finns men tydligen inte. Detta kommer ju extra bra till pass då det råder koppel tvång året runt i göteborgs stad :(

Husses första lediga dag drog jag med honom och vovvarna ner tillsammans med kameran och fika och vilken mys stund vi hade hundarna och jaja jag erkänner JAG lekte som tokar alla klättra i träd hundarna gjorde uppletanden och så lite boll lekar är egentligt starkt emot boll lekar men vovvarna tycker att det är kul att ibland få springa efter så ett par kast blev det allt jag erkänner.




Det är inte alltid så lätt att stanna i tid!









Det gäller att stötta och peppa varann tycker molle som applåderar sassa när hon hoppar högt för att komma åt bollen!

Gilbert har dock insett att det är husse man ska smickra för att få bollen så lite bedjande ögon åt hans håll brukar funka.








Sen har vi ju givetvis följt Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels bröllop vovvar och jag satt bänkade i soffan i hela 12.5 timmar med en kisse paus för vovvarna under tiden det brudparet stod på lejontrappan gud va gott det är att få slappa så alla tillsammans tom katten kom upp och ville se, men först efter att han försökt jaga ut hundarna från vad han tycker är hans vardagsrum när det inte lykades testa hana tt sura ett tag men sen såg mattes knä alldeles för inbjudane ut!!


Nu kommer sista tiden gå åt till finputsning av pälsar jag menar man kanske ska hinna göra sina egna hundar med innan utställningen!

Sen kommer packningen uuurk!!!

Kameran ska laddas datorn packas så man kan uppdatera hela tiden följ oss gärna genom



eller på facebook; http://www.facebook.com/

Så goda vänner ha nu en riktigt under bar midsommar och var rädda om varann!!!





















Inga kommentarer: